Generalități

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, prin site-ul https://generator.adrsm.ro, se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile persoanelor cu dizabilități. ADR Sud-Muntenia a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a se asigura că site-ul web https://generator.adrsm.ro este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, având convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independență. Acestea sunt motivele pentru care mai jos este prezentată Declarația de accesibilitate a site-ului https://generator.adrsm.ro.

Accesibilitatea pe site-ul https://generator.adrsm.ro

https://generator.adrsm.ro pune la dispoziție Widgetul de accesibilitate a site-ului UserWay care este alimentat de un server dedicat de accesibilitate. Software-ul permite https://generator.adrsm.ro să își îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate a conținutului web (WCAG 2.1).

Activarea meniului pentru Accesibilitate

Meniul de accesibilitate de pe site-ul https://generator.adrsm.ro poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în dreapta, la mijlocul paginii, sub forma unui buton rotund, conținând silueta unei persoane. După ce ați declanșat meniul de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment pentru ca acesta să se încarce în întregime.

Declinarea responsabilității

ADR Sud-MUntenia își continuă eforturile de îmbunătățire constantă a accesibilității site-urilor și a serviciilor sale, în convingerea că este obligația noastră morală colectivă de a permite o utilizare perfectă, accesibilă și nestingherită și pentru cei dintre noi cu dizabilități.

Într-un efort continuu de a îmbunătăți și remedia problemele de accesibilitate, verificăm în mod regulat https://generator.adrsm.ro cu Scanerul de accesibilitate al UserWay pentru a identifica și a remedia orice posibilă barieră de accesibilitate de pe site-ul nostru. În ciuda eforturilor noastre de a face pe deplin accesibile toate paginile și conținutul site-ului https://generator.adrsm.ro, este posibil ca unele conținuturi să nu fi fost încă complet adaptate la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Acest lucru poate fi rezultatul negăsirii sau neidentificării celei mai adecvate soluții tehnologice.

Aici, pentru dumneavoastră

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe site-ul https://generator.adrsm.ro sau aveți nevoie de asistență pentru orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul orelor normale de lucru, așa cum se detaliază mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Date de contact

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență în ceea ce privește site-ul https://generator.adrsm.ro vă rugăm să contactați reprezentanții Biroului Comunicare al ADR Sud-Muntenia, după cum urmează:

Adresa: Str. General Constantin Pantazi, nr. 7A, cod poştal 910164 Călăraşi, România
Telefon: +40 242 331 769, interior 110; +40 728 026 708
Fax: +40 242 313 167
E-mail: comunicare@adrmuntenia.ro

Program de lucru al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia:
Luni - Joi: 08:00 - 17:00
Vineri: 08:00 - 14:00

Actualizarea preferințelor privind cookie-urile

Dacă v-ați răzgândit în privința consimțământului privind datele cu caracter personal pe care site-ul concurs.adrsm.ro le utilizează, puteți accesa butonul de mai jos pentru a modifica preferințele.