Vă rugăm să alegeți dimensiunea dorită pentru macheta autocolantului, apoi introduceți în câmpul de mai jos link-ul către website-ul proiectului sau secțiunea din site-ul dvs. unde se află prezentarea proiectului sau, dacă cele anterioare nu există, link-ul către pagina proiectului de pe rețeaua de socializare. Dacă nu există nici website-uri, nici conturi de social media, lăsați necompletat, în acest caz fiind utilizat link-ul către website-ul PR SM 2021-2027, https://2021-2027.adrmuntenia.ro.

Alegeți una din cele două dimensiuni, 15x15 cm sau 30x30 cm.
Precedați întotdeauna link-ul cu prefixul http:// sau https://, după caz (Ex. http://www.exemplu.ro, https://www.exemplu.ro, https://exemplu.ro, https://exemplu.ro/proiect etc.).

Atenție! Generatorul de machete nu stochează fișierele generate. După generare, urmăriți directorul unde sunt salvate descărcările din browser (ex. Downloads etc.).

Actualizarea preferințelor privind cookie-urile

Dacă v-ați răzgândit în privința consimțământului privind datele cu caracter personal pe care site-ul concurs.adrsm.ro le utilizează, puteți accesa butonul de mai jos pentru a modifica preferințele.